Hop til indhold

Nyhedsbreve

Herunder kan du læse de seneste nyhedsbreve, som har været udsendt fra Kontor for Prøver, Eksamen og Test til institutionerne.

Oktober 2021: Brugerprofiler i Prøveshoppen, generalprøver i Netprøver, skriftlige prøver på gammel ordning, bestilling af materialer mm. (pdf)

September 2021: Oversigt over ombedømmere m.m.

Juni 2021: Frivillig, intern prøve i matematik B, intern censur på optagelsesprøven i juni og august samt information om eksamensbeviser m.m. (pdf)

April 2021: Ekstra prøve i skriftlig dansk den 20. maj 2021, nødprøvebekendtgørelse over sommerens prøver, anonymisering af skriftlige stedprøver m.m. (pdf)

Marts 2021: Afmelding af censorater efter allokering, bestilling af fysisk materiale samt nyt om optagelsesprøven 2021 m.m. (pdf)

Februar 2021: Aftale om sommerens prøver 2021, generalprøve 2021 og beskikkelse og allokering af censur til skriftlige prøver og SSO m.m. (pdf)

Januar 2021: Censorer til optagelsesprøven 2021, indberetning af censorer til bioteknologi på stx og seminar for nye eksamensplanlæggere 2021 (pdf)

Nyhedsbrev udsendt i december (pdf)

Nyhedsbrev udsendt i november (pdf)

Nyhedsbrev udsendt i oktober (pdf)

Nyhedsbrev udsendt i september (pdf)

Informationer (udsendt før nyhedsbrevene)

Herunder kan du læse de informationer, som før nyhedsbrevene har været udsendt fra Kontor for Prøver, Eksamen og Test til institutionerne. Informationerne er sorteret efter årstal og måned.

Sidst opdateret: 4. oktober 2021