Hop til indhold

Trine kommer fra en stilling som vicedirektør i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering i Beskæftigelsesministeriet og har tidligere været ansat i bl.a. Finansministeriet og Københavns Kommunes Børne- og Ungeforvaltning.

Trine vender nu tilbage til Børne- og Undervisningsministeriet, hvor hun er et kendt ansigt af mange. Hun har tidligere været kontorchef i Center for Grundskoler (2017-2020), kontorchef i Økonomikontor (2017) og kontorchef i det daværende Implementeringssekretariat (2014-2015). Hun glæder sig til at vende tilbage til ministeriet og siger: 

”Jeg glæder mig utrolig meget til at vende tilbage til børne- og undervisningsområdet og genoptage samarbejdet internt i ministeriet og eksternt med områdets mange interessenter. For mig er det enormt meningsfyldt og et stort privilegium at arbejde for at skabe de bedst mulige rammer for vores børn og unges læring og trivsel. Daginstitutioner og skoler er nogle af vores allervigtigste samfundsinstitutioner, og det er områder, som både skal passes på og udvikles. Jeg glæder mig til at bidrage til at realisere ministerens og regeringens vigtige ambitioner på området i samarbejde med ministeriets medarbejdere og chefer og områdets mange interessenter."

Trine tiltræder i stillingen den 1. maj 2023.