Hop til indhold

Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil er glad for at have partiet med i aftalen om elevfordeling og hilser Kristendemokraterne velkommen i gymnasieforligskredsen. 

”Det er glædeligt at få Kristendemokraterne med i forligskredsen. Jeg har arbejdet sammen med partiet helt tilbage til dengang, det hed Kristeligt Folkeparti, og altid oplevet det som konstruktivt i uddannelsespolitikken, hvor de forfægter deres synspunkter med vid og ånd. Jens Rohde har som person været repræsenteret i forligskredsen hele vejen igennem, og jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde,” siger børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

Landsformand for Kristendemokraterne, Isabella Arendt, glæder sig også over aftalen om elevfordeling og ser frem til det kommende samarbejde i gymnasieforligskredsen.

"For KD er det en selvfølge at tage ansvar for de store og vigtige områder i vores samfund – også når det bliver svært. Derfor er vi glade for at komme med i gymnasieforligskredsen, så vi kan tage ansvar for nogle af de ungdomsuddannelser, der er en afgørende del af undervisningspolitikken," siger landsformand for Kristendemokraterne Isabella Arendt. 

Læs mere om den nye aftale om elevfordeling