Hop til indhold

Hvert år samler Danmarks Læringsfestival op mod 8.000 fagprofessionelle inden for undervisning og læring til fagligt relevante workshops, udstillinger og paneldebatter, som er målrettet aktører fra dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelserne og voksenuddannelserne.

På læringsfestivalens første dag deltager børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil i en debat omkring online adfærd og ansvar på nettet. I debatten deltager også youtuber og kreativ direktør Rasmus Kolbe bedre kendt som Lakserytteren, Stine Liv Johansen, formand for Medierådet for Børn og Unge, Lis Zacho, lærer, cand.pæd. i it-didaktisk design og Thea Enevoldsen, formand for Danske Skoleelever.

Blandt konferencens hovedtalere er:

  • Svend Brinkmann, professor i psykologi på Aalborg Universitet.
  • Yngve Lindvig, grundlægger og CEO af LearnLab, som er en norsk platform, der leverer gratis og innovative digitale ressourcer til skoler.
  • Mia Wagner, direktør for Freeway-koncernen og aktuel i DR-programmet ”Løvens Hule”.
  • Christina Boutrup er journalist og tidligere Kina-korrespondent, radio- og tv-vært og forfatter til flere bøger om Riget i Midten.
  • Hadi Partovi er tech-entreprenør, investor og administrerende direktør for uddannelsesorganisationen Code.org og Hour of Code.

Konferencen kræver billet og er opdelt i en række spor som dagtilbud, grundskolen, de gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelser, voksen- og efteruddannelser, tværgående og et spor for voksen- og efteruddannelse. Derudover er der et særarrangement om ordblindhed.

Læringsfestivalens udstillingsområde rummer 260 stande, hvor forlag, organisationer, virksomheder, institutioner og offentlige aktører præsenterer analoge og digitale læremidler, nye tiltag og ideer til praksis. Ved gratis registrering til udstillingen er der adgang til 72 oplæg, heriblandt de to keynotes: Troels W. Kjær, hjerneforsker, og Per Vers, freestyle rap.

Deltag den 4.-5. marts og hør om den nyeste forskning, trends, pædagogiske tanker, materialer samt analoge og digitale læremidler.

Tilmelding og mere information

Styrelsen for it og læring og CFU Danmark, som er en del af Danske Professionshøjskoler, arrangerer i fællesskab Danmarks Læringsfestival.

Eventet afholdes den 4. og 5. marts 2020 i Bella Center, København.

Dørene åbner klokken 7:30, konferencen og udstillingen har åbent fra klokken 9:00-16:00. Sidste gratis oplæg slutter klokken 17:00.

Få gratis adgang til udstilling, oplæg mv.

Køb konferencebillet til én eller begge dage.

Læs mere på danmarkslæringsfestival.dk.