Hop til indhold

Til marts afholdes Danmarks Læringsfestival for syvende gang. Ligesom tidligere år byder Læringsfestivalen på en kæmpe udstilling af digitale og analoge læremidler, arrangeret af CFU Danmark og en faglig stærk konference med oplæg, funderet i praksis, forskning og alt derimellem, arrangeret af STIL.

Gør som 8.000 andre og tag med til to dage i Bella Center, spækfyldt med inspiration, dialog og netværksmuligheder.

Se plakaten til Danmarks Læringsfestival 2020 (pdf).

På Læringsfestivalen kan du blandt andet opleve:

  • Mød Ministeren
    Byd børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil velkommen, når hun på Læringsfestivalens første dag besøger udstillingen og deltager i en paneldebat.
  • CRAFT, DM i digitale skills
    Innovationskonkurrence, hvor elever fra mellemtrinnet og udskoling fra hele landet præsenterer deres innovative og kreative løsningsforslag på problemstillinger fra den virkelige verden. Det kan være reelle problemstillinger fra elevernes egen hverdag, en lokal virksomhed eller en større global problemstilling. Eleverne udvikler løsningsforslag til disse problemstillinger ved at inddrage it som et værktøj.
  • Pædagogiske projekter
    I udstillingen kan du besøge området for pædagogiske projekter, hvor kommuner og institutioner demonstrerer deres projekt hands-on og lader de besøgende ”lege med”.
  • 7 konferencespor, der spænder på tværs af hele undervisningssektoren
    Programmet byder på en blanding af danske og internationale keynotes, paneldebatter, workshops, dialog og oplæg, der udforsker, kritiserer, undrer, udfordrer og diskuterer måder, vi gennemfører undervisning og dannelse på i dagens Danmark med og uden digitalisering. Her finder du stof til eftertanke, hvad enten du er leder, praktiker, vejleder eller konsulent inden for dagtilbudsområdet, grundskolen, ungdomsuddannelserne eller voksen- og efteruddannelse.
Se ministerens invitation til Danmarks Læringsfestival den 3.-4. marts 2020.

Se hele konferenceprogrammet og tilmeld dig på danmarkslaeringsfestival.dk og find ud af, hvad du allerhelst ikke vil gå glip af. For eksempel ham, der hjalp Obama med at få computerscience ind i amerikanske skoler, Hadi Partovi, CEO for code.org.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Bella Center d. 4.-5. marts 2020.

DKLF2020 Logo