Hop til indhold

I ministeriet arbejder vi for at skabe det optimale faglige grundlag for, at ministeren, regeringen og Folketinget kan træffe de rigtige beslutninger på undervisningsområdet.

Vær med, hvor tingene sker

Vores arbejdsopgaver spænder vidt fra ministerbetjening og politikformulering til administration, sekretariatsarbejde, projektarbejde, analysearbejde, styring af processer, besvarelse af borgerhenvendelser og samarbejde med andre ministerier og interessenter – alt sammen med det fælles mål at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

Som ny medarbejder vil dine konkrete arbejdsopgaver afhænge af dine kompetencer, ønsker og tilgængelige opgaver, og vi kan love dig en arbejdsplads, hvor du får plads til at udfolde dit potentiale og gøre karriere.

Vi tror på udvikling og samarbejde

Vores medarbejdere har mange forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrunde. Vi tilbyder et sundt arbejdsmiljø, der er skabt af dygtige medarbejdere, og vi lægger stor vægt på at udfordre og udvikle vores medarbejderes faglige og personlige kompetencer gennem sparring og feedback.

En social og sund arbejdsplads

Vi tror på, at sundhed på arbejdspladsen har stor indflydelse på vores medarbejderes trivsel og motivation. Derfor har vi en kantineordning, der giver mulighed for en sund og varieret kost. Derudover har vi også massageordning.

Ministeriets medarbejdere samles desuden i kunstforeningen og forskellige idrætsforeninger, hvor der er mulighed for at dyrke motion i fællesskab med dine kollegaer - blandt andet uden- og indendørs fodbold og forskellige former for dans og yoga.

Samtidig afholder vi løbende sociale arrangementer, der spænder bredt fra DHL-stafet over champagnesmagning til fredagsbar.

Enkle værdier til gavn for alle

Vi arbejder vi ud fra værdierne enkelthed, handlekraft, kreativitet og ordentlighed. Gennem vores arbejde bestræber vi os på at skabe enkle løsninger, udvise handlekraft, benytte og fremme kreativitet og frem for alt gøre vores arbejde ordentligt – til glæde for samfundet omkring os.

Sidst opdateret: 17. oktober 2022