Hop til indhold

Hos os kan du godt forvente at blive udfordret på både det faglige og det personlige plan. Vi arbejder med nogle af de vigtigste områder i samfundet, og det afspejler sig blandt vores dygtige og engagerede medarbejdere. Hvad enten du bliver ansat som student eller praktikant her i ministeriet, bliver du en del af en arbejdsplads, der hver eneste dag arbejder for at sikre de bedst mulige rammer for Danmarks fremtid. Vi stiller store krav, og du har derfor også rig mulighed for at indfri dine ambitioner og styrke dine kompetencer. Vi lægger vægt på, at du får ansvar og indflydelse på dit arbejde og skaber gode rammer for tæt kontakt og faglig sparring med din chef og andre erfarne kollegaer, så dine kompetencer kommer bedst muligt i spil.

Vær med, hvor tingene sker

En af vores helt store opgaver de kommende år er, i tæt samspil med vores mange interessenter at sikre succesfuld implementering af de store reformer på undervisningsområdet og styrke kvalitetsudvikling og kapacitetsopbygning i undervisningssektoren, blandt andet gennem en forbedret anvendelse af viden og data. Du kommer med andre ord til at være med, hvor tingene sker!

Studenter og praktikantnetværk

Vi har fokus på trivsel – også blandt studenter og praktikanter. I efteråret 2016 etablerede vi et studenter- og praktikantnetværk, der månedligt samler vores cirka 70 studerende til arrangementer af både faglig og social karakter. De studerende bruger først og fremmest netværket til at skabe stærke faglige og sociale relationer på tværs af ministeriets departement og styrelser, men derudover er netværket også med til at udvide deres akademiske netværk, der i sidste ende kan vise sig at være springbrættet til deres fremtidige karrierer.

Hvordan søger jeg?

Vi slår løbende studenterstillinger op under vores Ledige stillinger. Tilmeld dig eventuelt vores Jobagent for at blive orienteret, når vi slår en relevant stilling op.

Vær opmærksom på, at vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger på studenterstillinger. 

 

Sidst opdateret: 17. oktober 2022