Hop til indhold

DM i digitale skills er en elevkonkurrence, hvor elever og lærere afprøver nytænkende projekter med fokus på de tværgående temaer It og medier samt Innovation og entreprenørskab. Først i lokale forløb, der præsenteres i kommuner, og til sidst i en national finale på Danmarks Læringsfestival, hvor danmarksmesteren i digitale skills bliver kåret.

DM i digitale skills og CRAFT-netværket er en god anledning til at afprøve og reflektere over teknologiforståelse i praksis.

DM i digitale skills er både rettet mod elever og fagprofessionelle. Eleverne får mulighed for at prøve kræfter med teknologiforståelse og innovation. Lærere, pædagoger og skoleledere får et indblik hvordan konkret praksis med teknologiforståelse ser ud, friskbagt fra klasselokalet.

CRAFT kan tilføjes et allerede planlagt forløb/projekt og med it-delen som en understøttende faktor, accelereres fokus på de tværgående og det 21. århundredes kompetencer og teknologi. CRAFT er afprøvning og videnspredning af innovationsprocesser, skole-virksomhedssamarbejde samt teknologi som bærende og understøttende element i proces og produkt.

Sidst opdateret: 12. august 2020