Hop til indhold

Censormødet den 16. juni (enkelte fag er friholdt den 15. juni) i Odense Congress Center bliver ikke afholdt i år på grund af COVID-19. For at censuren kan foregå med samme kvalitet som ved det fysiske censormøde, bliver vi nødt til at foretage nogle ændringer.

Oversigt over forløbet  
18. maj – 4. juni: Eleverne aflægger de skriftlige prøver.
19. maj – 15. juni: Censorerne bedømmer besvarelserne.
16. juni (15. juni): På den i forvejen planlagte dag for censormødet i faget formidler fagkonsulenten virtuelt oplægget om årets opgavesæt og svarer på eventuelle spørgsmål fra censorerne.
16. juni (15. juni): Censorerne kontakter hinanden i rettegrupperne, voterer og afgiver karakter i netprøver.dk. Fagkonsulenten er klar til at svare på spørgsmål eventuelt over mail eller anden kommunikationsplatform.

Ligesom andre år vil censorerne kunne tilgå elevbesvarelserne i netprøver.dk dagen efter prøven er afholdt, og 1. delprøver på papir vil blive sendt til 1. censor fra den prøveafholdende skole.

I løbet af formiddagen den 16. juni (15. juni) holder fagkonsulenten et virtuelt oplæg om årets opgavesæt. Det er et krav, at censorerne deltager i oplægget. Der vil efterfølgende være mulighed for at stille spørgsmål til fagkonsulenten. Da alle censorer i forvejen er friholdt den 16. juni (i enkelte fag den 15. juni), anvendes denne oprindelige dato til voteringen.

Detaljerede informationer om fagkonsulentens oplæg, votering og så videre bliver sendt til censorerne.

Sidst opdateret: 22. februar 2021