Hop til indhold

Ulla Mørup Dall

Særlige vidensområder

Skoleudvikling, skoleledelse, projekt- og procesledelse, kompetenceudvikling, netværksdannelse og styring samt kvalitetsudvikling.

Ansættelser

Lærer, diplom i ledelse og specialpædagogik samt konsulentuddannelse.

Bopælskommune

Svendborg

Spørg konsulenten

Ulla.morup.dall@uvm.dk

Telefon

2528 4853 (mandag - fredag)

Biografi

I 1980 blev jeg uddannet lærer med linjefag i tysk, håndarbejde og specialpædagogik. Siden 2001 har jeg arbejdet som pædagogisk-administrativ konsulent i Svendborg Kommune . Her har jeg arbejdet med skoleudvikling generelt, forandringsprocesser i forbindelse med skolestrukturændringer, forberedelse af folkeskolereformen med særligt fokus på de forskellige områder, der kræver en kommunalpolitisk stillingtagen i forhold til den lokale udmøntning på skolerne samt kompetenceudvikling.

Jeg har ligeledes arbejdet med rammer og retningslinjer for helhedsskole, idrætsskole og jeg har derudover været projektleder på kommunens sciencestrategi samt på udviklings- og forskningsprojektet LOMA (Lokal Mad). Jeg har erfaring med organisering og styring af blandt andet centrale netværk for læsning, naturfag/matematik og læringscenteret. Samtidig har jeg arbejdet med vedtægter for styrelsen af kommunens folkeskoler og udarbejdelse af kommunale kvalitetsrapporter.

Sidst opdateret: 29. juni 2020