Hop til indhold

Trine Nobelius

Særlige vidensområder

Sprog- og skriftsprogsvanskeligheder, herunder særligt ordblindhed. Evaluering, vejlederrollen, tværkollegialt samarbejde og kompetenceudvikling.

Ansættelser

Lektor, cand.mag. i audiologopædi, BA-tilvalg i dansk som andetsprog, eksamineret projektleder.

Bopælskommune

Køge

Spørg konsulenten

Trine.nobelius@uvm.dk

Telefon

2528 4887

Biografi

Jeg er uddannet audiologopæd med speciale i læsning. Jeg har ligeledes læst BA-tilvalg i dansk som andetsprog og er eksamineret projektleder.

Jeg har tidligere arbejdet som adjunkt, konsulent og forskningsassistent i Videnscenter for Specialpædagogik, Dansk Videnscenter for Ordblindhed, Center for Læseforskning og senest som lektor i Videreuddannelsen i Professionshøjskolen UCC.

Jeg har stor erfaring med at koble forskningsviden med praksis i kompetenceudvikling af lærere samt i forsknings- og udviklingsarbejder på skoleområdet. Som læringskonsulent arbejder jeg med projektledelse af Ordblindetesten, Ordblinderisikotesten og Ordblindenetværket.dk. Derudover vejleder jeg skoler og forvaltninger om deres indsatser inden for sprog- og skriftsprogsudvikling, tværkollegialt samarbejde og inklusion med særligt fokus på indsatser målrettet ordblinde elever.


Sidst opdateret: 29. juni 2020