Thomas Jensen

Særlige vidensområder

Koordinator for faggruppen 'Pædagogiske læringscentre og it'. Det pædagogiske læringscenter, udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre, vejledning, it og medier, læringsressourcer, Fælles Mål/læringsmål, almendidaktik, klasse- og læringsledelse

Ansættelser

Lærer og PD i medier og kommunikation

Bopælskommune

Dragør

Spørg konsulenten

Thomas.jensen@stukuvm.dk

Telefon

2557 4117

Biografi

Jeg er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium i 2001 med linjefag i dansk og billedkunst. Desuden har jeg en pædagogisk diplomuddannelse i medier og kommunikation fra 2010.

Indtil januar 2014 har jeg - primært på Dragør Skole - fungeret som lærer og vejleder. Jeg har blandt andet erfaring med vejledning i relation til kulturformidlende aktiviteter, læringsressourcer, Fælles Mål, klasseledelse, it og medier samt projektopgaver.

Jeg vejleder blandt andet om det pædagogiske læringscenter som en central del af skolernes kapacitetsopbygning og som en tværgående vejlednings- og udviklingsfunktion for skolen. Jeg har været tovholder på bekendtgørelsen samt vejlednings- og inspirationsmaterialet for de pædagogiske læringscentre.

Sidst opdateret: 10. januar 2020