Hop til indhold

Pernille Tjellesen

Særlige vidensområder

Koordinator for faggruppen 'Dansk'.
Dansk, Fælles Mål, læringsmål i undervisningen, fagteamsamarbejde, selvstyrende team, fleksibel tilrettelagt skole og undervisning, vejledernetværk, undervisningsdifferentiering, it og digitale lærermidler

Ansættelser

Lærer

Bopælskommune

København

Spørg konsulenten

Pernille.tjellesen@uvm.dk

Telefon

2528 4892

Biografi

I 1995 blev jeg uddannet lærer fra N. Zahles Seminarium med linjefag i dansk og billedkunst. Jeg har en uddannelse i Ledelse af læringsmiljø og aktionslæring og som impact coach i visible learning. Jeg er i gang med en cand.pæd. i didaktik med særligt henblik på dansk, hvor jeg mangler specialet.

I 15 år har jeg arbejdet på Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her har jeg været involveret i udviklingsprojekter om blandt andet fleksibel tilrettelagt undervisning, selvstyrende teams, udvikling af meningsgivende elevplaner, periodeplaner og differentierede læringsmål samt evaluering.

Siden 2010 har jeg været ansat som fagkonsulent for dansk i Lyngby-Taarbæk Kommune. Her er mine ansvarsområder udvikling af faget dansk, varetagelse af det kommunale dansknetværk, udarbejdelse af strategier for skoleudvikling, synlig læring, aktionslæring samt udarbejdelse af det årlige kursuskatalog.

Sidst opdateret: 29. juni 2020