Hop til indhold

Dorthe Anthony

Særlige vidensområder

Medborgerskab, Demokrati og forebyggelse af radikalisering. Samarbejdsdrevet og kriminalpræventive indsatser. Gadeplansarbejde og særlig fokus på udskolingen. Pædagogisk ledelse med data, modtagelse af nyankomne og forældresamarbejde.

Ansættelser

Diplom i Ledelse og organisation, ledelse og medarbejdere, Det personlige lederskab, dansk litteratur og sprog , visuel kommunikation.

Bopælskommune

København

Spørg konsulenten

Dorthe.anthony@stukuvm.dk

Telefon

3392 5134

Biografi

Fra 1995-2000 var jeg ansat som lærer på Munkegårdsskolen i Gentofte. Efterfølgende var jeg udskolingslærer på Fuglsanggårdsskolen i Lyngby Taarbæk i fem år.
De sidste syv år har jeg været ansat som SSP-lærer med ansvar for medborgerskab og koordinator i udskolingen på Guldbergskole på Nørrebro. Jeg har i flere år undervist i alkohol og rusmidler, herunder flertalsmisforståelser, social pejling og risikoadfærd under ”En teenager i familien” SSP-København.

Desuden har jeg været med i en akutgruppe på gadeplan, der har arbejdet med de 13- til 18-årige unge, der har skabt uro og bekymring på Nørrebro. Et arbejde der har spændt bredt – fra det nære gadeplan til det overordnede ledelsesplan.

Sidst opdateret: 29. juni 2020