Hop til indhold

Bente Sloth

Særlige vidensområder

Udviklingsprojekter, pædagogisk ledelse, strategisk kompetenceudvikling, inklusion, sproglig udvikling i fagene, kapacitetsopbygning og professionelle læringsfællesskaber, kommunal forvaltning, læringsteori.

Ansættelser

Læreruddannelse, master i læreprocesser, talepædagog, diplom i psykologi og certificeret ICDP-vejleder.

Bopælskommune

Herning

Spørg konsulenten

Bente.sloth@uvm.dk

Telefon

2140 4180

Biografi

Jeg blev læreruddannet i 1979 og har arbejdet som lærer, speciallærer, døvelærer og tale-hørepædagog i sammenlagt 21 år.  Fra 2001til 2008 arbejdede jeg som pædagogisk konsulent i Undervisningsministeriets KVIS-program med projektledelse indenfor inklusion, forældresamarbejde og børns sproglige udvikling.

Fra 2008 til 2010 arbejdede jeg hos UC-Nordjylland som LP-konsulent med implementering af LP-modellen i danske skoler og daginstitutioner. Mit fokus var på udvikling af e-learningsprogrammer, gennemførelse af uddannelsesdage samt vejledning af skoleledere, teams, lærere, pædagoger og tovholdere.

Siden 2009 har jeg arbejdet som pædagogisk konsulent i Varde Kommune med fokus på strategisk kompetenceudvikling, inkluderende læringsmiljøer og pædagogisk vejledning af ledere og medarbejdere i skoler og dagtilbud.

Sidst opdateret: 29. juni 2020