; Hop til indhold

Det er noget af det, vi ved, optager lærerne rundt i landet og derfor kan du komme på denne gratis temadag, hvor der sættes fokus på progressionen i idrætsfaget både teoretisk og gennem to praksisforløb, hvor teorien omsættes.

I den til tider travle hverdag kan det være udfordrende at finde tid til samarbejde på tværs af årgangene, så hvordan er det lige, man får formidlet sin viden videre? 
Det kan gøres på mange måder, og flere steder fungerer det godt, men vi vil i vores temadag forsøge at komme med bud på, hvordan dette kan gøres helt konkret. Vi tror på, at det er vigtigt, at idrætslærerne i indskolingen og mellemtrinnet ved, hvad der forventes af eleverne i udskolingen og hvad de bliver bedømt på til prøven.

Omvendt tror vi også, at det er vigtigt, at udskolingslærerne ved, hvad der arbejdes med i indskolingen og mellemtrinnet og dermed hvilke forudsætninger og færdigheder eleverne kommer med. 

Vi ønsker med denne temadag at være med til, at alle idrætslærere arbejder med faget som et læringsfag og ikke som et aktivitetsfag – vi ønsker, at idrætsundervisningen får det hele barn med og gennem undervisningen skaber glæde, motivation og dannelse for alle elever. 

 

laeringskonsulenterne@uvm.dk

Tilmeld dig

Sidst opdateret: 10. januar 2020