; Hop til indhold

På informationsmødet vil Undervisningsministeriets læringskonsulenter for fagene gennemgå retningslinjerne for prøven samt give eksempler på arbejdet frem imod prøven med afsæt i fælles mål.

Der vil undervejs være mulighed for at stille korte forståelsesspørgsmål til læringskonsulenterne. Det forudsættes, at deltagerne forud for arrangementet har orienteret sig i prøvevejledningen for fagene.

Prøvevejledningen er at finde her.

Læs også gerne ”7 skarpe til læreren, som underviser i historie, samfundsfag og kristendomskundskab – prøven med selvvalgt problemstilling”.

Dagens indhold

  • Velkomst med kaffe, kage m.m.
  • Prøven trin-for-trin
  • Opgivelser og problemstillinger i relation til fælles mål og arbejdet med læringsmål
  • En huskeliste

Der serveres kaffe, the, isvand og kage ved mødets start.

Pris

Deltagerpris er 250 kr. pr. person. Betaling sker direkte ved tilmelding med betalingskort. Dette er bindende og betyder, at der ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse.

Tilmelding

Der er mulighed for deltagelse af 2 medarbejdere pr. skole til ét af informationsmøderne. Vi skal derudover gøre opmærksom på, at informationsmøderne er for de skoler, der IKKE har deltaget i efteråret 2015.

Tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Tilmeldingssystemet åbner tirsdag d. 19. januar 2016.

 Tilmelding kan ske her.

Brugernavn: Skolekode (f.eks. Alslev Skole 573001)
Kode: INFO

Hvis man bliver forhindret i at deltage, skal man huske at framelde sig på ovenstående hjemmeside, så kolleger fra andre skoler kan deltage i stedet.

Kontakt

Evt. spørgsmål kan stilles til:
fp@stukuvm.dk, udfyld emnefeltet med ”INFO HUM”.

fp@stukuvm.dk

Sidst opdateret: 10. januar 2020