Hop til indhold

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og Styrelsen for It og Læring afvikler øveprøver igen i skoleåret 2020/2021. Tidspunktet for øveprøverne bliver 11.-15. januar 2021 (uge 2) og 18.-22. januar 2021 (uge 3). Øveprøverne gentages 15.-19. marts (uge 11) og 22.-26. marts (uge 12).

Øveprøver er en mulighed for skolerne til at vise eleverne, hvordan de seneste prøver er blevet afviklet i testogprøver.dk, og skolerne vil eventuelt kunne anvende prøverne som terminsprøver.

Uanset om skolerne anvender øveprøverne til at vise eleverne, hvordan prøverne afvikles, eller om de anvender prøverne som terminsprøver, skal det understreges, at øveprøverne alene er et tilbud, og at anvendelsen er skolernes egen beslutning.

Der er således ikke etableret centrale backup-procedurer eller lignende i forbindelse med øveprøverne. Skulle det ske, at det ikke er muligt at tilgå testogprøver.dk under afviklingen af øveprøverne, vil det således være skolerne selv, der skal have en backup-plan klar (for eksempel i det tilfælde, at skolerne anvender øveprøverne som terminsprøver).

Support

På de dage, der afvikles øveprøver, vil supporten have almindelige åbningstider.

 
Sidst opdateret: 8. januar 2021