; Hop til indhold

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og Styrelsen for It og Læring afvikler to øveprøveterminer i skoleåret 2021/2022. Den første øveprøve afvikles i uge 45 og 46 2021. Den anden øveprøve afvikles i uge 2 og 3 2022. Ved begge øveprøver anvendes opgavesæt fra maj 2021. Dog vil det ved øveprøverne i uge 2 og 3 være opgavesæt fra december 2021 i prøverne i naturfag samt i fp9 tysk og fp9 fransk.

Øveprøver er en mulighed for skolerne til at vise eleverne, hvordan de seneste prøver er blevet afviklet i testogprøver.dk, og skolerne vil eventuelt kunne anvende prøverne som terminsprøver.

Uanset hvordan skolerne anvender øveprøverne, skal det understreges, at de alene er et tilbud, og at anvendelsen er skolernes egen beslutning.

Der er således ikke etableret centrale backup-procedurer eller lignende i forbindelse med øveprøverne. Skulle det ske, at det ikke er muligt at tilgå testogprøver.dk under afviklingen af øveprøverne, vil det således være skolerne selv, der skal have en backup-plan klar.

Det er muligt at afvikle 9. klasseprøverne for 8. klasse.

Support

På de dage, der afvikles øveprøver, vil supporten have almindelige åbningstider.

Sidst opdateret: 22. november 2021