Forenklede Fælles Mål-webservicen giver adgang til kompetenceområder og -mål samt tilhørende færdigheds- og vidensmål for alle fag og børnehaveklassen. Forenklede Fælles Mål-webservicen er tilgængelig for leverandører af systemer og læremidler til folkeskoleområdet.

Fælles Mål-webservicen giver adgang til et sæt af faglige tekster til et begrænset udvalg af folkeskolens fag og emner, nemlig de - for udvalgte fag - bindende fælles nationale slut- og trinmål samt de bindende indholdsbeskrivelser for børnehaveklassen.

De to webservices giver på en let og fleksibel måde elektronisk adgang til de nævnte tekster og mål, så forskellige systemer, som benyttes af lærere og elever, og leverandører af systemer og læremidler til folkeskoleområdet kan hente disse tekster. Teksterne er placeret i filer i XML-format. Og det er disse filer, man kan forespørge, filtrere og hente.

Systemleverandører og andre, som ønsker adgang til webservicen, kan kontakte Styrelsen for It og Læring (se kontaktoplysninger til højre).

Sidst opdateret: 26. april 2017