Hop til indhold

Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil udtaler:
”Birgitte Hansen har leveret et uovertruffen stykke arbejde – både i forbindelse med pandemien og i forbindelse med de store aftaler, blandt andet om erstatning af nationale test i folkeskolen, minimumsnormeringer, lærlinge og elevfordeling, der er indgået i Børne- og Undervisningsministeriet i den periode Birgitte Hansen har været departementschef. Jeg vil gerne takke hende for overblikket, den faglige tyngde, integriteten og de helt ufatteligt mange arbejdstimer og ønske hende alt det bedste fremover.”

Birgitte Hansen udtaler:
”Det har været et enormt privilegium at være med til at lede Børne- og Undervisningsministeriet. Både i min tid som styrelsesdirektør og departementschef har det været en fornøjelse at gå på arbejdet hver dag. Ministeriet er præget af engagement, faglig dygtighed og god stemning. Det er jeg sikker på, at min efterfølger også vil opleve.”

Birgitte Hansen har tidligere været direktør for Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, administrerende direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune, direktør og medejer af konsulentfirmaet Slotsholmen og kontorchef i Finansministeriet.

Læs Statsrevisorernes nyhed på deres hjemmeside