Hop til indhold

Som noget nyt skal initiativkredsens medlemmer møde personligt op, når de indgiver deres ansøgning til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. Kravet gælder for personer, der vil starte privat skolevirksomhed fra og med skoleåret 2021/22.

Ved den kommende ansøgningsrunde skal initiativkredsen bag en fri- eller privatskole, en privat institution for gymnasiale uddannelser eller en afdeling heraf senest den 15. august 2020 sende en e-mail til styrelsens e-mailadresse ttsikkermail@stukuvm.dk med oplysning om, at skole- eller afdelingsinitiativet ønsker at ansøge om godkendelse af skole- eller afdelingsinitiativet med henblik på at starte skolevirksomhed fra og med skoleåret 2021/22 og med angivelse af e-mailadresse og telefonnummer på den kontaktperson, som styrelsen kan koordinere det personlige fremmøde med.

Initiativkredsen bag en efterskole eller fri fagskole skal senest den 1. oktober 2020 sende en e-mail til styrelsens e-mailadresse ttsikkermail@stukuvm.dk med oplysning om, at skoleinitiativet ønsker at ansøge om godkendelse af skoleinitiativet med henblik på at starte skolevirksomhed fra og med skoleåret 2021/22 og med angivelse af e-mailadresse og telefonnummer på den kontaktperson, som styrelsen kan koordinere det personlige fremmøde med.

Styrelsen vil efter modtagelsen af ovennævnte e-mails kontakte skole- eller afdelingsinitiativets kontaktperson med henblik på at aftale tid og sted for initiativkredsens personlige fremmøde.