Hop til indhold

Den 26. november 2019 er der mulighed for at høre mere om det nye frivillige Videndelingsforum, som skal være med til at styrke digitalisering af voksen- og efteruddannelserne – herunder digital læring og fjernundervisning. Til lanceringen kan interesserede institutioner høre mere om forummet og selv være med til at præge dets format og formål.

Tilmeld dig Videndelingsforum og hold dig orienteret om fremtidige arrangementer.

Læs invitationen (pdf).

Tilmelding til lanceringsmødet

Tilmelding til lanceringsmødet er først-til-mølle, da der er et begrænset antal pladser. Vi sigter efter en bred repræsentation af deltagere fra institutioner på tværs af almen og videregående VEU, så alle der beskæftiger sig med pædagogisk it eller digitalisering af VEU kan være med.

Tilmeld dig lanceringsmødet den 26. november 2019.

Programmet for lanceringsmødet (pdf)

Hvem kan deltage?

Udviklingschefer, praktikere og andre ressource-personer fra institutioner, uddannelsessekretariater samt e-læringsansvarlige i private virksomheder opfordres til at deltage i forummet.

Baggrund og formål

På baggrund af Trepartsaftalen III om styrket og mere fleksibel voksen-, efter- og videreuddannelse blev det besluttet at igangsætte en national strategisk indsats for digitalisering af VEU. Heriblandt oprettelsen af et videndelingsforum på tværs af almen og videregående VEU. Formålet med det frivillige Videndelingsforum for digitalisering af VEU er at styrke videndeling, sparring og samarbejde mellem udbydere af VEU og understøtte digitaliseringen og voksen- og efteruddannelse på alle niveauer.