Undervisningsministeriet får om kort tid to nye afdelingschefer. Stillingerne bliver besat af Rasmus Vanggaard Knudsen, der er kontorchef i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, og Cecilie Brøkner, som er kontorchef i Børne- og Socialministeriet. 

Samtidig med ansættelsen af de to nye afdelingschefer bliver departementets organisation justeret. Der oprettes en ny afdeling med ansvar for analyse, grundskole og internationale forhold, som Rasmus Vanggaard Knudsen fra 1. december bliver ny afdelingschef for. Nuværende afdelingschef Jesper Nielsen fortsætter som afdelingschef for Afdelingen for Ungdoms- og Voksenuddannelser, ligesom David Tranekær Klemmesen også fortsat er afdelingschef for Afdelingen for Stabsfunktioner.  Den 1. januar 2018 tiltræder Cecilie Brøkner stillingen som afdelingschef for ministeriets Økonomi- og Koncernafdeling. 

”Jeg er glad for, at vi i et stærkt ansøgerfelt har fundet vores to nye afdelingschefer. Rasmus og Cecilie har begge bred erfaring på det område, som de skal varetage, ligesom de også har solide lederegenskaber fra deres tid som kontorchefer. Jeg ser meget frem til samarbejdet med dem i rollen som afdelingschefer og som medlemmer af vores koncernledelse,” siger departementschef Jesper Fisker. 

Udover de to nye afdelingschefer, får Styrelsen for Undervisning og Kvalitet også ny vicedirektør. Valget er faldet på Lotte Groth-Andersen, der kommer fra en stilling som kontorchef i Grundskolekontoret i departementet.