Hop til indhold

Sommerferien er slut, og i disse dage begynder et nyt skoleår for børn og voksne på landets skoler. Den anledning benytter undervisningsminister Merete Riisager sammen med en række foreninger til at sende skolestartshilsner til de voksne, der er tættest på elevernes skoledag.

Lærerne får et skolestartsbrev fra ministeren og Danmarks Lærerforenings formand Anders Bondo Christensen, pædagoger i skoler og fritidsinstitutioner modtager en hilsen fra ministeren og BUPLs formand Elisa Bergmann, folkeskolernes skolebestyrelser får fra ministeren og Skole og Forældres formand Mette With Hagensen, mens skoleledelserne får en hilsen fra ministeren, Skolelederforeningens formand Claus Hjortdal og BUPLs Lederforenings formand Eva Munck. Også kommunalpolitikere i børn- og ungeudvalgene får et skolestartsbrev fra ministeren og KL’s formand for Børne- og Kulturudvalget Anna Mee Allerslev.

Med brevene takker ministeren lærere, pædagoger i skolen og fritidsinstitutioner, skoleledere, forældre i skolebestyrelser og kommunalpolitikerne for arbejdsindsats og understreger, hvor vigtigt deres arbejde er for, at eleverne er glade for at gå i skole og får en solid faglig ballast med sig fra deres skoleliv.