Udviklingsforløbene tager afsæt i jeres lokale udfordringer og behov. Målgruppen er alle dagtilbud, fritidstilbud, skoler samt erhvervsrettede og gymnasiale uddannelser rundt om i landet.

På et helhedsorienteret udviklingsforløb kan I sammen med læringskonsulenterne arbejde i dybden med forskellige områder af demokrati og medborgerskab. Arbejdet tager afsæt i institutionens kultur, fag og igangværende aktiviteter. I kanblandt andet få viden, støtte og redskaber til at indgå dialog med børn og unge om følsomme, vanskelige og kontroversielle emner eller til at styrke børn og unges kritiske tænkning og indflydelse på hverdagen.

Læringskonsulenterne planlægger forløbet i samarbejde med institutionen. Læringskonsulenterne vejleder forløbet med fokus på mål, aktiviteter, længde (mellem seks og 12 måneder) og organisering af den samlede indsats. 

Ønsker I at ansøge om et udviklingsforløb, kan I downloade ansøgningsskema nedenfor. Udfyld skemaet og send det på mail. Vi glæder os til at høre fra jer!

 

Sidst opdateret: 28. marts 2019